Wat anderen zeggen

Onze dakgoot moest vervangen worden!
 Dit was voor ons de aanleiding om de zolderruimte die niet al te groot was,
ruimer en lichter te maken. 
Een dakkapel werd geplaatst, het werd inderdaad ruimer en lichter maar mooi was anders...
 Onze zoon kwam kijken en gaf ons een tip. 
Hij had zeer goede ervaringen met Hank de Liefde, de zolderspecialist. 
Hank had zijn zolder in januari 2009 tot een prachtige ruimte verbouwd.
 Dit konden we beamen en besloten met Hank in zee te gaan.
We hadden bepaalde verwachtingen van Hank maar werden toch verrast door zijn persoonlijkheid en vakbekwame aanpak.
 Hank heeft een duidelijke visie op zijn werk met oog voor details.
 Op een prettige manier betrok hij ons daarbij.
 Het was een feest om te zien hoe onze oude zolderruimte in een modern, 
lichte en sfeervolle kamer en voorzolder werd veranderd.
Hank stelt hoge eisen aan zijn werk, in alles is hij een echte perfectionist.
 Daarnaast is hij erg plezierig en betrouwbaar in de omgang met mensen.
 Fijn dat er nog zulke vaklieden zijn.
— Laurens en Tineke Drost
, Hoogland

Je vraagt je misschien af waarom wij niet direct een referentie voor je wilde maken voor op je website; dit terwijl je toch écht de indruk had dat we erg tevreden waren. Welnu, dat is nu precies de reden waarom we hebben gewacht. We zijn zó enthousiast over je werk, dat het schrijven van een positieve referentie grote risico’s met zich mee zou brengen: we wilden je nog lang inschakelen dus wilden we je nog even ‘voor onszelf’ houden. Erg he?
Want tevreden zijn we zeker. Je hebt gedurende anderhalf jaar alle verbouwingen gedaan in en aan ons huis: je hebt van onze zolder twee volwaardige kinderkamers gemaakt, waarbij je een bestaande dakkapel van binnen hebt vernieuwd, en een nieuw dakkapel (dat onafgewerkt was geplaatst door een ander bedrijf) geheel afgewerkt van binnen, met nieuwe leidingen, kastjes en wanden. Het ziet er nog steeds prachtig uit. Je bent creatief en hebt oog voor detail, waardoor er leuke vondsten ontstaan met hoekjes en extra kastruimte.
Je hebt verder een nieuw toilet gemaakt, een nieuwe slaapkamerkast in de muur ingebouwd, de keuken compleet vernieuwd (plafond, wanden, vloeren, vloerbalken, kastjes geplaatst, leidingwerk), openslaande deuren in jaren ‘30 stijl ontworpen, geplaatst en gelakt, nieuwe radiatoren geplaatst, een hardhouten vlonderterras aangelegd, de schuur vernieuwd, veel wanden in huis gesaust en de trappen gelakt, het plafond verhoogd in de gang. Pf, wat is niet door je handen gegaan?
Behalve dat we erg tevreden zijn over wat je gedaan hebt, ben je een heel prettige persoonlijkheid. Na eerste kennismaking zeiden we al tegen elkaar: eindelijk iemand aan wie je blind de sleutel van je huis toevertrouwd. Want je zou zo lang bij ons aan de slag gaan, dat ook dat aspect voor ons belangrijk was.
We moesten aanvankelijk wennen aan de andere wijze van begroten (meestal op uurbasis), vergeleken met andere bedrijven die meestal voor de fixed price gaan. Maar je bent transparant in wat je doet, we zien hoe je werkt en hebben daarom altijd het volle vertrouwen gehad dat je dit zorgvuldig doet.
Hank, je bent de eerste die we bellen voor een volgende klus en we zouden je blind en zonder enige twijfel aanraden aan mensen die een goede, betrouwbare aannemer/bouwer zoeken. Tenminste, als zij ‘Kwaliteit’ met een hoofdletter K willen, net als jij.
— Wout en Joyce, Utrecht

Vorig jaar tijdens de vakantie hadden we het idee om eindelijk de zolder eens op te knappen, hier was eigenlijk nog nooit iets aan gedaan en was een grote rommel kamer. Toen we terug kwamen van vakantie zagen we je bus bij ons in de straat staan en hebben we je gelijk een email gestuurd.
 Je reageerde snel en bent toen gelijk komen kijken. Begin dit jaar ben je bij ons aan de grote klus begonnen. We zijn echt ontzettend tevreden over alles! Je bent echt iemand waar je op kan vertrouwen en daardoor wisten we ook altijd precies waar we aan toe waren, zowel tijdens de verbouwing als het financiële gedeelte. 
Alles was altijd helder en duidelijk.
In het begin had ik me zorgen gemaakt of Sara wel door zou slapen met al die herrie van de verbouwing, het zou toch allemaal even gaan duren.
 Dit is allemaal helemaal goed gegaan en ze vond het maar wat leuk dat ‘Henne’ er was.
Ik wil je nogmaals bedanken voor het omtoveren van onze zolder van een groot rommelhok tot een nieuwe verdieping!
Je hebt echt van alles gedaan: verwarming verplaatst, leidingen omgelegd en mooi weg gewerkt, nieuwe dakramen, trapgat, schilderen, vloer gelegd en zelfs de rookmelders en lampen opgehangen!!

Je bent ontzettend precies en vakkundig en het resultaat is echt super!!
Ik zal je zeker aan iedereen van harte aanbevelen!
— Jacco, Nathalie en Sara, Wijk bij Duurstede

Omdat wij meer gebruik wilden maken van de zolder, hebben wij door ‘De Ruiter Dakkapellen’ een dakkapel laten plaatsen. 
Dit zorgde gelijk voor veel meer licht op zolder.
 Maar verder was de zolderruimte nog niet echt mooi.
We wilden een comfortabele werkplek. René mag op termijn thuis gaan werken en dan is het niet fijn als de tocht om je oren blaast.
 Verder wilden we een relaxplek voor onze dochter, waar ze met vriendinnen tv kan kijken of op de Wii kan spelen. Ook wilden we ruimte voor logés.
Maar goed, met die dakkapel alleen waren we er dus nog niet. We zochten iemand die de zolder echt leefbaar kon maken.
 Via een collega kwamen we aan de naam van Hank: “De Zolderspecialist”.
 Echt een toepasselijke naam.
Toen Hank langs kwam om de boel te bekijken en hij noemde de prijs, schrokken wij eerst wel. Het was nogmaals de prijs voor een dakkapel.
 Maar omdat wij toch inzagen, dat er wel wat moest gebeuren op zolder en we anders nog niet optimaal van de zolder zouden kunnen genieten, hebben we het toch gedaan.
 Hank kwam op ons zeer betrouwbaar over.
Toen Hank eenmaal bezig was met de zolderkamer, hebben we ook besloten om de voorzolder, waar de wasmachine staat en de opbergkasten, te laten isoleren en af te timmeren.
 Nu zou het meer één geheel worden.
Nu het klaar is, hebben we totaal geen spijt. We vinden het erg mooi en het is erg fijn om hier te werken of tv te kijken.
We hebben er gewoon een tweede huiskamer bij en dat is erg prettig!
Zeker ook de afwerking van de zolder en de details waar Hank op let, zijn fijn.
 Als leek, denk je daar allemaal niet aan.
Verder was het prettig om Hank over de vloer te hebben. Hij maakt een gezellig praatje op zijn tijd, maar je hebt geen “last” van hem.
 Hank je doet je naam eer aan: Met liefde gemaakt.
Bij een volgende klus weten wij wel wie we weer inhuren.
Hank, bedankt!
— René, Nympha en Amy, Wijk bij Duurstede

Omdat onze dochter volgend jaar naar de middelbare school gaat en onze jongste zoon uit het kleinste kamertje was gegroeid, waren we hard toe aan een interne verhuizing. We besloten om op onze riante zolder (die in gebruik was als speelzolder) een dakkapel te plaatsen en een kamer te laten maken.
We kenden jou via ons (makelaars)kantoor dus de keus was gauw gemaakt en hebben we jou benaderd om dit klusje te klaren. Tenminste we dachten dat het een klusje was…. 
Maar uiteindelijk ben je 8 weken bij ons gebleven en niet omdat het alleen maar gezellig was!
 Onze bedoeling was om (nadat het dakkapel geplaatst was) een kamer te maken en de voorzolder open te laten om het licht en ruim te houden.
Jij bent een paar keer van te voren geweest om onze ideeën te delen, adviezen te geven en e.e.a. op te meten. Op dat moment is het moeilijk om een beeld te krijgen hoe het eindresultaat wordt. Jij gaf de mogelijkheden aan om o.a. toch ook de voorzolder te voorzien van een vliering, een extra waskamer te realiseren en alles eveneens af te timmeren met MDF. Dit wilden wij allemaal niet doen omdat dan ook de cv-ketel vervangen moest worden (die hing daarvoor behoorlijk in de weg) en ons inziens was dit nog niet nodig. Daarbij zou het financieel een ander plaatje worden dan hetgeen wij vooraf hadden begroot.
Vol goede moed begon je tijdens onze vakantie aan de zolderkamer. Toen we thuiskwamen waren we benieuwd hoe het eruit zou zien. Eindelijk konden we een beetje een beeld krijgen van hoe het zou worden.
Weer kwamen in deze weken de bijkomende werkzaamheden ter sprake. Jij wees ons erop dat als we straks een prachtige zolderkamer hadden, we wellicht toch spijt zouden krijgen dat we niet de gehele zolder mee hadden genomen. Het zou behoorlijk afsteken. Uiteindelijk zijn we overstag gegaan omdat jij ons liet inzien dat deze extra kosten toch een behoorlijke meerwaarde aan de zolder gaven en dat het één geheel werd.
Gelukkig kon je deze extra tijd inplannen in je agenda en ben je een paar weekjes langer gebleven, de nieuwe ketel is toch gekomen… maar wat zijn we blij met dit besluit. Tussendoor dacht je nog mee met o.a. een raamstrook in de wand van de waskamer (naar de overloop), zodat je toch licht had in het trapgat, je adviseerde om de wanden van de muur ook van MDF platen te voorzien om alle oneffenheden uit het zicht te halen en... het eindresultaat is geweldig! We mogen niet meer van een zolder spreken maar van een heuse 3e verdieping in huis!
Alles leidingen en buizen zijn weggewerkt en uit het zicht, de wanden zijn strak en wit en met onze zwart/grijze laminaatvloer (die jij ook hebt gelegd) steekt het geheel mooi af!
Wij waren behoorlijk onder de indruk van je secure en vakkundige werkwijze.
 Ook alle familie/vrienden die we trots onze 3e verdieping “showen” weten niet wat ze zien en vinden het prachtig.
Een paar weken terug kwamen de jongens van het dakkapel voor een kleine reparatie en ook zij waren verrast! Ze zeiden wel een paar keer dat dit een echte vakman was die zulk werk afleverde! Nou, als je collega’s al zoveel lof uiten dan moet het wel goed zijn toch!
Hank, nogmaals dank voor al je inzet en het vakwerk dat je geleverd hebt. Het resultaat is echt fantastisch!
Wij zullen je als bekwaam, vakkundig en betrouwbare ZOLDERSPECIALST aan een ieder van harte aanbevelen!
— Mariella de Gier & Robert de Boer, De Gier makelaars, Wijk bij Duurstede

Wij hebben je enkele maanden geleden gevraagd onze zolder op te knappen; van rommelzolder naar tienerkamer. Dat is inmiddels naar volle tevredenheid gebeurd. Je hebt twee wanden geplaatst met deuren, kasten gemaakt en de hele boel afgewerkt. We zijn onder de indruk van je vakbekaamheid op timmer- en schildergebied en we vonden het prettig en vertrouwd je over de vloer te hebben. Wij kunnen je dan ook van harte aanbevelen en zullen je bellen als er weer wat te klussen valt bij ons!
— Annemarie en Jurgen, Leersum

Lieve Hank,

Nogmaals bedankt voor de heerlijke samenwerking.
Je vroeg mij een stukje te schrijven voor op je site.

Wij hebben een jaren 30 huis waar sinds die tijd ook niet veel meer aan gedaan was.
Het was sterk verouderd en verwaarloosd.
Het is niet makkelijk om een goed “klusbedrijf” te vinden.
We hebben er heel wat “versleten”, en er is heel wat “geprutst” aan ons huis.
Maar via enthousiaste vrienden kwamen we in contact met jou.

Je hebt bij ons (voor onze zoon) de zolder verbouwd,
je hebt voor onze dochter een super slaapkamer gemaakt,
je hebt het trapgat en de boven en ondergang compleet geschilderd,
je hebt voor ons een klein kantoortje gemaakt en nog heel veel kleine klusjes gedaan.
Al het werk is tip top en zeer mooi afgewerkt.
Na dat jij klaar was is het hier weken lang een komen en gaan geweest van
de vriendjes en vriendinnetjes van onze zoon en dochter.
Zo een aparte slaapkamer hadden zij ook wel gewild.

Wij hebben nu eens niet gekozen voor de goedkoopste offerte, maar voor kwaliteit.
En die hebben we bij jou dubbel en dwars gekregen.
Je bent “kind aan huis”, altijd op tijd en werkt non-stop zonder koffie of rook pauzes.
Ook het genot dat we met een gerust hart konden gaan werken en jou ons huis konden
toevertrouwen, moet toch nog even genoemd worden.

Je bent onze vaste klusjesman, wij hoeven geen ander meer!
— Familie de Heus, Geldermalsen

Beste Hank,

Onze zolder was er één zoals zo velen: een tochtige ouwe ruimte volgestouwd met spullen die er al jaren niet meer af waren geweest.
Wij hadden behoefte ons huis uit te breiden met een kantoorruimte en een ‘relax-room’ annex logeerkamer, waar onze jongens lekker kunnen gamen en TV kijken en waar ook nog eens een iemand kan blijven logeren. En natuurlijk moest een deel van de spullen weer terug naar zolder..

Je bent nou niet bepaald het prototype van de bouwvakker: Stipt op tijd, niet roken, geen koffie drinken, niks gauw afmaken.
We zijn erg blij dat we met jou in zee zijn gegaan. Het resultaat is precies wat we er van gehoopt hadden. een mooie lichte ruimte met 2 vertrekken en voldoende opbergmogelijkheden. Echt VAKWERK met veel oog voor detail en echt prachtig afgewerkt.

Bedankt voor al je moeite en graag tot de volgende verbouwing!
— André & Ina, Leerdam

Hank,

Inmiddels wonen we ruim een half jaar in ons nieuwe huis.
En we zijn zo verschrikkelijk gelukkig dat we onze zolder zo uitgebreid hebben aan laten pakken.
En met name omdat we het door jou hebben laten doen!
Klinkt makkelijk achteraf, maar tijdens de verbouwing dachten we er net zo over: wat we altijd tegen vrienden zeggen: je moet toch een beetje geluk hebben met degene die je je huis laat verbouwen.
Het blijft toch grotendeels een kwestie van vertrouwen.
Al met al is het fantastisch mooi geworden en tot in alle details degelijk en perfectionistisch gemaakt.
Ik ben zelf erg perfectionistisch, maar ik ben echt onder de indruk: ik heb nog geen rare details kunnen ontdekken.
Letterlijk bijna dagelijks genieten we nog van onze enorme ruimte op zolder (van onze slaapkamer, studeerkamer, washok en kluskamer).
We willen je dan ook nog heel erg bedanken voor je enorme inzet, de goede samenwerking en het fantastische resultaat!
We hopen dat we voorlopig even niet hoeven te verbouwen, maar als er weer eens plannen zijn....

Groeten
— Bas, Channa, Kim, Noa en Timo Huisman, Culemborg

Zolderkamer Rink en Brechje

Vanwege gezinsuitbreiding hadden we twee dakkapellen op onze zolder laten plaatsen, zodat we een extra slaapkamer zouden krijgen. De bedoeling was dat de zolder voor de geboorte van nummer 2 klaar zou zijn. We kenden Hank en zijn vakmanschap, want hij heeft het nodige werk bij verschillende buren verricht, maar Hank had pas een paar maanden na de geboorte van ons tweede kindje tijd. We zijn daarom op zoek gegaan naar een aannemer / klusjesman.
Uiteindelijk hebben we, ondanks onze wens dat het gereed zou zijn voor de geboorte van nummer 2, tòch voor Hank gekozen. We wisten immers dat hij werk van een zeer hoge kwaliteit levert èn dat hij een prettige persoonlijkheid heeft. Omdat wij beiden niet full-time werken en dus ook dagen thuis zouden vonden we dat ook heel belangrijk.
Aanvankelijk maakte we ons zorgen of het wel goed zou gaan met de meiden, en vooral de baby. Er wordt tenslotte de nodige herrie gemaakt terwijl ze slapen. Maar het ging fantastisch goed. De meiden sliepen prima en vonden het heel gezellig dat Hank in huis rond liep. Onze oudste dochter van twee jaar was de dikste maatjes met Hank. De dagen dat wij thuis waren, gingen we dan ook altijd gezamenlijk lunchen met Hank.
We zijn ontzettend blij dat we hebben gewacht en voor Hank hebben gekozen. Hank heeft echt vakwerk geleverd. We hebben er een complete verdieping bij en slapen heerlijk in onze riante zolderkamer.
Wij kunnen iedereen Hank de Liefde van harte aanbevelen. Hij levert ontzettend goed vakwerk, denkt met je mee en heeft een prettige persoonlijkheid.

Groeten
— Rink, Brechje en de meiden, Utrecht

Hoi Hank,


En eindelijk was het dan zover, we hebben er voor ons gevoel een klein jaar op moeten wachten voordat we aan de beurt waren.
Onze zolder is zo ongeveer in 8 weken omgetoverd tot een 3e etage en is zo mooi geworden!
Als je niet weet hoe Hank werkt kun je ook niet echt een voorstelling maken van de hoogwaardige afwerking.
Per toeval kwamen we op de site van Hank terecht, inmiddels alweer 3 jaar geleden en ik weet nog dat ik toen dacht van: “als er ooit nog iets gedaan moet worden aan onze zolder ga ik deze man bellen”.
En natuurlijk had Hank zijn naam ook mee, dus de keus was niet moeilijk en we hebben er ook nooit werk van gemaakt om anderen te benaderen voor deze klus.
Voorwaarde voor ons was een degelijke en goede afwerking en we wisten vooruit dat het dan wellicht duurder uit zou vallen maar we zijn blij dat we hier naar hebben geluisterd.
Volgens mij zijn er niet zoveel bedrijven die onze wensen van kwaliteit zo kunnen waarmaken.
We kunnen nu nog elke dag met verbazing op deze verdieping rondkijken en zien dat het zo naar onze zin is.
En het leuke was dat we niet het gevoel hadden dat er “vreemde” mensen in huis waren die de rest van ons huis niet respecteren.
Hank is zeer zorgvuldig met alles omgesprongen en het was ook nog eens gezellig.
We zijn zelfs met vakantie gegaan en konden alles gewoon achterlaten.
Toen we terug kwamen mochten we niet meteen gaan kijken omdat de verf nog niet droog was en dit was verrekte moeilijk en toen we eindelijk mochten waren we gewoon een poosje stil, zo mooi!!!
We hebben een heel goede tijd gehad toen Hank in huis was en het was beslist de moeite waard om zolang te moeten wachten.
De praktijkruimte is inmiddels wel een etage gezakt omdat voor een aantal mensen 2 trappen op toch teveel bleek te zijn maar nu is de ruimte nog efficiënter in gebruik, er kunnen zelfs kleine groepjes mensen in.

TIP!!
Hank lust best wel wat lekkers, ook al neemt hij zelfs zijn eigen drinkwater nog mee, gewoon niet naar hem luisteren.
Niet overdrijven maar af en toe gewoon wat lekkers bij de koffie en lunch is ook gewoon gezellig en voor ons gevoel hoort dit er helemaal bij.
Nou Hank, van deze kant een welverdiende taart en nogmaals bedankt voor deze hele fijne mooie ruimte en bijzondere verbouwingstijd.

Lieve groetjes
— Wim en Els, Tiel

Beste Hank,
Na zeven weken verbouwen, onderbroken door twee weken vakantie, is ons zolder helemaal klaar. Dat betekent dat het ook tijd is om de beloofde recensie te schrijven. Uit nieuwsgierigheid lees ik nog eens de andere recensies op je website. Dezelfde recensies die ik een paar maanden geleden ook las toen we op zoek waren naar iemand om onze zolder te verbouwen. Inmiddels zijn al die positieve ervaringen van anderen zo herkenbaar voor ons.
Voor ons begon het net als voor veel andere mensen. We wilden graag wat meer ruimte voor onze meiden nu deze langzamerhand richting de middelbare school groeien. En met een grote rommelzolder lag daar de ruimte. Geholpen door Google kom je dan al snel bij de Zolderspecialist. Via de mail wordt het eerste contact gelegd. Je bent meteen duidelijk over je aanpak, kwaliteit is het sleutelwoord, en over de verwachte kosten.
Waar wij in eerste instantie dachten aan het plaatsen van een dakkapel zei jij al snel: ‘Willen jullie wel een dakkapel? Jullie zolder is nu al heel groot’. Een voorbeeld van hoe je goed meedenkt en waarvan we achteraf heel blij zijn dat we je hierin gevolgd zijn.
Toen bleek dat je op korte termijn ruimte in je planning had hebben we snel de knoop doorgehakt. Dat betekende werk aan winkel voor ons: de totale zolder moest worden leeggeruimd.
Toen je daadwerkelijk begon was voor ons dan ook de drukte eigenlijk achter de rug. Vanaf de eerste dag hadden we het gevoel dat we je met een gerust hart je gang konden laten gaan op de zolder. Enerzijds ging je gestaag je gang; anderzijds kwam je steeds ideeën afstemmen.
De kwaliteit die je levert staat absoluut buiten kijf; de precisie waarmee je elk onderdeel aanpakt is fascinerend om te zien. Daarnaast weet je voor elk probleem weer een creatieve oplossing te bedenken. Wat we bijzonder gewaardeerd hebben dat je niet alleen doet wat je belooft maar ook extra zaken meeneemt die niet zijn afgesproken.
Uiteindelijk heeft dat precies gebracht wat jij vooraf beloofde: een prachtige extra verdieping in ons huis in plaats van een ruimte die er maar een beetje bijhangt. In ons geval betekent dat een grote vliering over het hele huis en twee ruime knieschotten (zeg maar gerust heupschotten) waar we veel opbergruimte hebben. Daarnaast een prachtige slaapkamer, de grootste van het huis, met twee grote dakramen met horren, zonneschermen en verduisteringsgordijnen. En dan ook nog een grote bergkamer en een mooi weggewerkte wasmachineruimte.
Geen moment hebben we het gevoel gehad dat het lang duurde en dat we zo lang iemand bij ons over de vloer hadden. Je bent prettig in de omgang en ook de kinderen vonden het altijd leuk dat je er was.
Terugkijkend zijn we dan ook heel blij dat we gekozen hebben om onze zolder door jou te laten transformeren en kunnen we je van harte aanbevelen bij anderen.
Groeten
— Judith en Edwin, Nieuwegein

Na drie jaar met plezier in ons huis te wonen werd het tijd om de zolder en de eerste verdieping flink aan te pakken.
De zolder moest geïsoleerd en afgetimmerd worden en toegankelijk worden via een vaste trap. Ook op de eerste verdieping moest het nodige gebeuren. Hier wilden we de indeling terug brengen in de oorspronkelijke staat, wat inhield dat er een wand moest worden geplaatst. Ook wilden we de plafonds vernieuwen en inbouwkasten onder de schuine delen van de kap.
Wij hebben gekozen voor Hank omdat hij meteen meedacht over mogelijke oplossingen en de indeling van de ruimtes. Ook Hank’s voorgestelde materiaalkeuze en het beoogde afwerkingsniveau sprak ons erg aan.

Tijdens de klus constateerde Hank dat de bekabeling voor elektriciteit een zooitje was en deels nog was opgebouwd uit poreuze kabels uit de jaren 20. Een (brand)gevaarlijke situatie. Uiteindelijk heeft Hank alle bekabeling opnieuw aangelegd en hebben we nu veilige en goed werkende elektra.
Nu de verbouwing achter de rug is kunnen we constateren dat het werk dat Hank heeft geleverd van een zeer hoge kwaliteit is en helemaal aan onze verwachtingen voldoet. De zolder is prachtig afgetimmerd en bestaat nu uit een kamer en een bergruimte. Ook de eerste verdieping is in positieve zin onherkenbaar veranderd.

Wat we verder nog kwijt willen is dat we tijdens de verbouwing een goede tijd hebben gehad met Hank en de onderlinge communicatie altijd prima is verlopen.

Voor iedereen die opzoek is naar een vakman die meedenkt en maatwerk levert van een hoge kwaliteit is bij Hank aan het goede adres!
— Kees en Jolanda, Utrecht

Na een tijdje rondgezocht te hebben op het internet naar ideeën voor onze nieuwe zolder, kwamen wij op je site terecht, waar we al snel een aantal hele mooie zolders vonden. Erg inspirerend en voor ons dan ook aanleiding om je uit te nodigen voor een eerste gesprek. Al lopend en metend over de rommelzolder hebben we al gelijk mooie plannen kunnen schetsen.

Vanuit dit goede eerste contact hebben wij daarom besloten om de zolder door jou te laten verbouwen.
Van rommelzolder met betonnen vloer en muren tot een heuse werk- en hobbykamer.
En een extra ruimte voor de wasmachine en droger.

Wij zijn erg helemaal blij mee. Het is allemaal heel erg netjes afgewerkt en ook de nok-verlichting is ook heel mooi geworden. Fijn dat we elke dag even konden overleggen over de voortgang en nieuwe ideetjes.
Al met al zijn we erg tevreden met het resultaat, bedankt!
— Familie Van den Berg, Culemborg